Tuesday, December 11, 2012

Aku Kembali!

Assalamualaikum wbt.

Baca dah tajuk tu? Kemainnn beria bukan? muahahaha...

Uihhh....lama sangat dah aku tak update blog aku ni. Dah macam rumah tinggal haaa..habuk tebal. Mak Temah dan Pak Meon yang aku upah suruh bersihkan rumah ni tak buat kerja gamaknya. Makan gaji buta je ! *tiba2 membebel keluarkan ayat drama.=,=''* Okay abaikan.

Actually,sepanjang tahun ni aku takda nafsu langsung nak update blog ni. Kalau ada pun,mungkin waktu tu aku tengah rajin.. Maklum arhh..guwa calon SPM 2012 sebelum ni. *arghh..aku tak update pun bukannya aku tumpu belajar. eiiy mengada.*

Sepanjang tahun 2012 ni, banyak suka duka yang aku lalui. Mana yang negatif,jadi positif. Pasal aku dan kawan2 la. Dulu tak rapat, sekarang rapat. Dulu dah macam musuh tradisi,masuk form 5 jadi baik. harharhar.. Rasa macam tak matang betul dulu. *sekarang pun 2x5 jeh.*
banyak sejarahnya 2012 ni. Senior la katakan. 'Tahun Tunjuk Taring'. *adik2,jangan contohi kami..eh bukan. Jangan contohi guwa..

Sampai sini dulu. Nanti guwa update lagi.(sementara ada lappy ni..harhar) Tata.

No comments: