Sunday, August 21, 2011

15 + 1 = Getting Old.

Assalamualaikum...
22 August...
rasa2,ape yang aku nak sampaikan? *selepas 2 jam,masih tiada jawapan*
okay..aku nak cakap pasal aku ni dah semakin tua la...huhu...
walaupun belum sampai harinye,tapi ade la jugak yang dah wish kat aku..korang suka la kan aku dah makin tua...kannnn... =P

aku ni..umur dah bertambah..KETINGGIAN bila nak bertambah ni???? huu..kat sekolah ramai ingat aku form 1..haaaahhhhh..sabar je la kannnn...dulu time aku form 1 & 2,ada pulak yang ingat aku form 5..adeshh..macam2 kannn.....*adakah itu tanda bahawa aku awet muda??auww~* (perasan giler..>.<*)

sudah2...malas la nak merepek panjang2 pagi2 ni kannnn...ecehh..
apa2 pun,aku bersyukur sangat Allah masih panjangkan umur aku...Alhamdulillah.. ^_^

~iklan keamanan dunia~
okay...ni gambar terbaru...kedut dah kan...huhu...dan masih RENDAH ! =D
takpa la..orang cakap orang rendah ni murah rezeki...betul tak? amiiinnnnn..haha..
ok..dah terbabas dah ni...
tu saja..

tata~


No comments: