Friday, June 10, 2011

Rindu Terubat..

Assalamualaikum..
siang tadi tengah aku sibuk online..*sibuk ker?  tiba2 ada orang IM aku...perghh...sumpah aku terkejut 'kau' yang IM aku...selama ni menyepi macam tu je...ingatkan dah lupa aku..haahhhhh....nak buat pengakuan terbuka ni...aku tak boleh lupa 'kau' derr...susah nak lupa...dalam hati still sayang derr walaupun kadang2 aku rasa terluka..perghh..ayat jiwang dah maii dah..aiyaarkk.. sampai sekarang aku pelik..kenapa 'kau' tiba2 je pergi macam tu haa? adoii..suka hati 'kau' la..mungkin aku tak cukup baik..aku ingat 'kau' dah buang aku dari hidup 'kau'..tapi aku salah..*berdosa sangka buruk kat orang.* rupanya 'kau' selalu buka blog aku ni..'kau' yang cakap tadi kan..aku nak cari 'kau'..tapi takda punca weyh..kalau aku msg 'kau',risau aku terganggu 'kau'..dok tengok je text2 yang 'kau' bagi kat aku dulu..haha..kelakar la bila kenang..rindu gila 'kau' tahu..haishh...harap 'kau' happy je la dengan kehidupan 'kau' yang sekarang ni...aku sentiasa doakan 'kau' dari sini..kalau 'kau' baca ni..aku nak minta maaf kat 'kau'...banyak salah aku dekat 'kau'..
*hanya 'kau' dan aku je yang tau aku cerita pasal sapa ni...huhu..

tata~

No comments: