Tuesday, May 17, 2011

Sukanya!! Budak Kepoh Punya Cerita~

sukanya bila dia ceria...
si manja mama ceria bila selesa..

kah3...apa kes aku dok nyanyi2 ni...haha
actually...aku tengah suka sangat2 ni......sebab putera raja datang merisik..haha ..ehem2..sebab blog aku disalin kulit lagi....ngee~ kulit lama tu dah berkurap...jadi,aku hantar pi salon...kononyer....kah3....

warna biru...feveret...sejuknye mata aku...hak3....
hasil kreatif ni adik kawan aku yang tolong buatkan...comel tak??baik korang jawab 'ya'...kalau tak,aku hantuk kepala korang..hehe
siap ada domokun lagi..rasa macam muda balik...kononnyer...keh3...
ok la..korang dah baca ni,sape yang tak follow lagi tu,sudi2 lah follow....ehem..aku tak paksa ye....hehe....tu saja...
renung2kan~
tata.....

nota sejarah kaki : thank you so much to KHAIRUL AZWARI ......dia dah habiskan masa dia untuk edit blog ni.....syukran2!! ngee~

4 comments:

kyrul said...

huhu :) tengs sis,. sokeyh lha, sket jep :)

diana said...

lawa la..
terang warnanya..
tapi kotak komen ni tukar le ke pop up window..
senang sikit orang2 nak komen..:p

Si KecHiK BerKaCa MaTa said...

@kyrul sikit? banyak la..thnx sgt2..! :)

Si KecHiK BerKaCa MaTa said...

@diana ahahah.....thnx dtg lawat sini... :)
thnx jugak bg pandangan... peace~