Friday, May 20, 2011

Contest Blog Paling Comel ! ^_^






Assalamualaikum...ni haa..nak habaq mai...hehe
aku ada join satu contest ni....dah lama aku tak join contest..huhu...saja2 la aku join...huhu..kalah takpe..tapi kalau menang,aku nak hadiah nye.. xP

aku tau aku tak comel..eh2..OPSSS..ni contest untuk blog..bukan tuan punye blog..diulangi..CONTEST UNTUK BLOG larh...hehe...aku memang tak comel..haha...
arghhhh..apa2 je la..aku tak kira...nak join jugak.. xD

ok..syarat2nya ada kat SINI  .. korang boleh la usha syarat2nya kat situ...nak tau hadiah apa? pi la klik2 sana..hehe.. xP

okay..aku tag kan kat SEMUA budak/abang/kakak/adik/atok/nenek/pakcik/makcik dan yang seangkatan dengannya yang membaca entry ini...haha.. SEMUA iye... macam ramai je yang baca..haha ..korang join jugak tau...lagi ramai,lagi meriah..dan lagi pening si penganjur nak pilih pemenang..haha...ok..aku dah start merepek segala bagai.. ==''

actually.....blog cik Farina Afza ni pun comel jugak tahu...kiut miut je...alahaiii~ haha...

ok..sudah2...itu sahaje...

renung2kan~ haha...
tata~

No comments: