Sunday, May 22, 2011

Oral~ OMG!

Assalamualaikum.... ^_^

hari ni aku nak cerita pasal oral b oral test yang aku buat hari tu....korang nak tau? (TAKNAK? ANDA BOLEH KLIK 'X' PADA RUANGAN ATAS SEKALI..TERIMA KASIH.. XD) ..haa...sat2..aku nak citer..*telan air liur banyak2...tarik nafas panjang2..xD

okay...benda ni berlaku masa hari Jumaat hari tu...Oral test ni teacher aku dah bagitau lama dah,just tarikh je dia tak bagitau lagi...so,aku pun hafal je 4-5 ayat dulu..yela..nanti kalau aku hafal awal2 takut lupa..huhu..
tiba2 je hari rabu tu dia cakap dia nak buat oral test hari jumaat..budak2 kelas aku semua terkejut...aku dah ternganga.. =='' mana taknye...rabu - jumaat = 2 hari je tu..*aku ajar matematik baru ni..cnfirm keluar dlm PMR 2030..xP*  nak kena hafal panjang2... ''fineeeee....''

tiba la hari jumaat..kawan aku yang lain semua beria hafal...aku? em..muka aku nak hafal last mnt? memang tak le...takkan dapat hafal punye..huhu..time BI lepas rehat..aku dah risau je..tapi tetap tak hafal2 benda alah uh.. T.T
tunggu punye tunggu..................*10 minit kemudian*...........cikgu lain yang masuk...wahh..masa tu rasa macam menang main game perang.. xD
tapi........rupenye teacher tu datang jugak..aiyooo...ape lagi...semua tepuk dahi ler..macam cerita kartun budak2 bawah 5 tahun je aku rasa masa tu.. ~.~

mula2 dia panggil kawan aku..kawan aku tak hafal..dia suruh diri depan kelas..haha..lawak..lepastu dia panggil aku....ketar2 + berpeluh tangan aku..dalam hati,tuhan je yang tau... dah sampai depan dia...aku pun tibai je la ape yang aku ingat.lepas tu kelentong sikit2...bla~ bla~ bla~  dia suruh stop..cukup la tu...aku ingat dia nak marah aku...rupanya bukan..dia boleh cakap.. ''good.laila do very well''.mula2 aku tak percaya...bila dia bagi markah,baru la aku tau...senang je buat oral dengan dia..ahaha..

~the end~ xD

tata~

No comments: