Monday, April 4, 2011

Sampai Hati KAu~! xD

waaa....... ain dah buat aku! ain...apsal kau buat aku macam ni?? sampai hati kau...KENAPA KAU BUAT AKU MAKIN RINDU KAT KAU AIN??? keh3....
actually ain ni kawan sekolah aku...tapi dia dah pindah..huhu...seronok perghh kawan dengan dia.. =) .. dulu dia ingat aku sombong...what?! kat sekolah , ramai ingat aku sombong kalau tak kenal aku..keh3...sebenornye aku ni idok le sombong mane kome weyhh..keluar dah ayat tu! haha!..tak percaya?? try la tegur aku kat sekolah kalau nak tau aku ni sombong ke tak... xD

tapi aku pun dulu ingat si ain ni sombong gak...ha sudah..masing2 fikir benda sama...keh3...tapi rupanya tak... tu la... TAK KENAL MAKA TAK CINTA gitu..ngahaha...

ok la....cukup la ni...ain , aku harap hubungan persahabatan ni kekal..(cewah..skema..hehe)..

korang kalau rajin , follow la dia..Ain Rizar..dia budak baru dalam dunia blog ni... =)

renung2kan...wakakaka... tata~

No comments: