Friday, February 11, 2011

Tag~~ Favourite Song..

ok....aku kena tag lagi..haha....Adib aka Kiko Gendud yang tag kat aku...alahai..susah2 je adik ni... =D

actually,soalan nye banyak oo....ada 30...1 hari,1 soalan.. macam 1 murid 1 sukan je..hahax.. tah sempat atau tak la aku nak jawab..sebulan tu...aku boleh on pc pun cuma kejap2 je..huhu....tapi , takpe la...sebab Adib dah susah2 tag kat aku,aku kena la jawab tag dia tu...jap erk....hehe

okay....day 1...tanya pasal favourite song pulakk..haha....favourite song aku ada banyak kot..huhu...
>If Its Love - Train
>Just The Way You're & Talking To The Moon - Bruno Mars
>That Should Be Me - Justin Bieber
>If I Had You - Adam Lambert
>Speak Now - Taylor Swift
 ape lagi erk...lupa la...kejap2...tengah 'loading' ni... xD
haa.....
>lagu2 jiwang - Apit
>Mimpi Indah - sape tah penyenyi nye..lupa la..haha 

kebanyakkan lagu2 yang aku suka ni semua macam lagu 'slow' je kan..huhu...
tapi,rilek arr...lagu rock pun ado....
err.....tapi,aku tak ingat tajuk lagu tu ape..ngehehe....
dah la ni....cukup la....
kang habis semua tajuk lagu aku taip..hehe...

tata!~

*sorry la kalau ada kesalahan ejaan... xP
 
 

No comments: