Sunday, February 6, 2011

Make it Simple~

wahh...esok dah sekolah.......homework aku ada lagi yang tak siap tu..huhu..bukan ape...yang mana tak siap tu semua sebab aku tak tau jawapan nye ape..hehe...so,esok mungkin 'upacara copycat' akan berlangsung..haha...
pastu sekarang ni budak2 SMKKPPI tengah runsing kepala...tau sebab apa? haa....sebab sukantara la...aiyaa....dalam jadual kata lain...tapi , ada orang lain kata lain...tapi , apa2 pun,kita tunggu esok je la...hehe... =)
harap2 ada la sukantara tu.. =P
just make it simple... =D

ok...ada kelainan lagi dalam blog aku ni kan?? huhu....lagu pun lain...sorry la weyh kalau tak suka lagu jiwang ni...hehe....ingat nak letak lagu yang rock sikit....tapi....SESUAI KE NAK LETAK LAGU ROCK KAT BLOG AKU YANG MACAM NI??? MASUK KE????huhuuu....
tapi nanti kalau aku ada masa,aku try la.. =D
ok la....sampai sini je...
tata~

*dalam post kali ni ada bape banyak tapi daa.....haha

No comments: