Thursday, February 24, 2011

Award... xD

wah...ada orang bagi award kat aku sebab follower dia dah cecah 100.. =)
dia bagi...aku ambikk!! haha...walaupun aku tak berapa tau sangat pasal award2 ni..hehe ..
ni dia.....>>>




comel tak? angguk je kepala tu..hehe...cute le budak dalam gambar ni.. =)) 
award ni Adik Nani yang bagi..adik ke?hehe...
ok...award dia dah bagi kan...pastu dia bagi lagi soalan...haha....orang bagi...aku ambikk!! xD
soalannye..........


1. Ape sebab follow blog ni ? :P
2. Suke tak dgn award yg nani bagi ?
3. Blog nani oke tak oke tak ?
4. Listkan name insan yg korang sayang .


ni la soalannye...nak jawab la ni... =D
1. sebab nak follow la.. xD ..bila bukak blog nani rasa mcm 'muda' je...warna warni gitu..lagu pun sesuai dengan blog tu...jadi kepada sesiapa yang nak rasa jadi muda sebentar , boleh lawat dan follow blog tersebut... =D
2. sukaaaaa.....1st time ouh aku ambil award orang bagi..(*kekelaman terserlah disitu.. xD)..ngiahaha
3. ok la...sebab tu saya follow awak cik nani oii... xD
4. insan yang aku sayang??? erm....mak..ayah...hehe....tak payah la listkan...karang diorang TERbangga sebab nama diorang ada..haha..


ok..selesai suda... thanks to nani ye.. =)


tata~



No comments: