Tuesday, February 22, 2011

ADDMATHS~! xO

wahh..addmaths..hari Khamis ni kelas aku ada exam addmaths ni...takut oo....sebab...kawan2 aku cakap , siapa2 yang gagal exam tu yang ni (ayat berbelit..xP) , kena 'TENDANG' dari kelas science...huhu...betul ke tak aku taktau la...harap2 tak..hehe...tapi , aku dengar cerita pulak,cikgu addmaths ambil soalan dari chapter 3 'momaths' ..wallahualam....
tapi , daripada kena 'tendang' , baik aku 'lari' dulu pergi kelas lain..ye tak?? hahah..
apa2 pun...doakan kami 1 kelas boleh jawab yer~! amiiiiiiiinnn.. =)
tata~

No comments: