Thursday, January 20, 2011

MAJU~~

Assalamualaikum.....igt lg kat aku??hehe...TERpoyoZ lak...haha

ermm....nak tau ape yg maju?? haa...kawan2 aku yg ade blog ni la...aku bukak kadang2,berderet-deret tajuk yang diorang updated....menarik jugak la diorang punya..haa...korang jangan tak tau...memang aku baca satu2 apa yang korang update...hehe...
macam2 cerita diorang bagitau kat blog...apa yang terjadi siang tu kat sekola,mesti diorang masukkan dalam blog malam tu jugak..senang cakap bahan diorang tu fresh la...hehe
aku pun nak buat jugak macam tu....tapi tak boleh...mak aku tak bagi maa......hoho..
ni pun aku curi2 bukak...hahah....memang anak yang jahat..hehe
ampun yer mak...huhu...
ermm...aku tak nak bagitau sape orangnye...hehe..pandai2 la teka ye...
tu je la yang terlintas kat pale otak aku ni haa.....
tata~

No comments: