Saturday, January 8, 2011

Era Kelas Sains~ =.=''

Masuk form4 ni mak aku dah tak bg online fb hari2....dia suruh study je..online fb ujung minggu je boleh.. blog pon cmtu gak.. =.=''
huu~
orang kata kene ikut cakap mak kalau nak maju... =P

ermm....1st day masuk kelas,aku dah kene... =.='' ...bongek punyer acap !
jawatan yang memang aku nak elakkan jugak yang aku dapat...bendahari..hari2 kutip duit...padan muka korang....pi calonkan nama aku pasai ape..haha.....sape2 tak bayar,pancung kepala..ngiahaha...
ok....actually kelas aku ada sorang budak baru...jauh datang...dari Selangor..hehe...comel je budaknye...Syafiqah namanya..haha..
*sapa2 nak kenal,kene jumpa kawan dia ni dulu.. =P
dia kan..dalam kelas diam je...muka pun macam garang....takut aku....hehe...
tapi sekali kenal dengan dia,best la jugak...tarak sombong Selangor marii..hehe..

kelas 4Sc2....kelas sains teknikal...(eh,yeke??aku pun lupa..hehe)
masuk kelas ni kene ambil 10 subjek..pakej...padan muka aku..haha...kelas lain belajar 8-9 subjek je..masih boleh tambah subjek lain....kelas ni tak boleh...hehe...baru cadang nak ambil tasawur islam.. =.=''
lepas tu,barang2 untuk subjek LK kene beli sendiri...sebab yang sekolah punya tak cukup...kelas ni tahun ni dah TERamai..aiyoo..haha
insyaAllah aku boleh beli..huhu.
nak kata menyesal,tak jugak...sebab dah minat..huhu...
along cakap..''kalau nak belajar,biar ikut pilihan kita sendiri...jangan ikut cakap orang lain..sebab yang nak belajar kite...bukan orang lain''...hahaha..amek kau....tu la kata2 nasihat yang memang berguna bagi aku yang selalu blurr ni..hehe...trimas2.. =P

haih...ape aku merepek ni...adoii..dah bercampur topik aku ni...ni la jadinye kalau taktau nak update ape..huhu..
ok la...cukup la ni...panjang2 citer kang korang bukan faham pun...hehhe..
tata~

No comments: