Thursday, December 23, 2010

Masanya Tiba Jua~

Wahh......lagi bape jam je ni haa....
ya Allah...berdebar-debar pulak rasenye...kalah orang nak nikah..hehe.. =P
erm...sejak dua tiga hari ni..otak aku blank..tu yang post entry tah ape2 tu..huhu...

ermm...hari ni punye cerita lak..
aku rasa macam fed up je...bukan sebab result keluar..
tapi sebab orang sekeliling...
kawan aku yang sorang ni asyik nak cari pasal dengan aku je...huhuh....
apsal tah...suka sangat tengok aku muka masam kot...kalau muka aku comel,takpe la jugak..heheh~
okay..lupakan...aku dah maafkan walaupun kau tak minta maaf pon....ngee~!

ermm...korang ada perasan tak kelainan kat blog ni?? ada tak?? sapa pandai teka cepat! 5..4..3..2..1..teetttttttttt...lambat! lambat!! hahaha....
korang dengar tak apa aku dengar??haa...ting tong...aku tukar music lagi..meheheh...
bukan ape...lagu sebelum ni macam...tah arr..hehe..no reason for that..hehe..
actually,aku risau jugak bila aku tukar ke music ni...aku risau ada orang cakap aku tiru ke ape ke kan..huhu..
*tapi,aku memang tak pernah dengar lagi music ni kat blog sapa2..hehe..kalau ada,habaq mai..cek tukaq lagu lain naa... =P


ok la..rasanya aku kena tidur dah ni...kalau tidur lambat lagi,risau esok bangun pon lambat..hehe..
lagipun aku ada tugas tanpa gaji pagi2 subuh esok..hahaha..
haa....sementara masih ingat ni... doakan kejayaan semua pelajar PMR 2010 ni ye...terutama pelajar SMKKPP,IPOH..dan semua kawan2 aku..hee.... =)

Aku pasrah je ape result aku..huhu..sebab...AKU DAH BUAT YANG TERBAIK..aku dah buat apa yang aku mampu..hanya ALLAH yang MAHA BERKUASA....aminnn~

No comments: