Friday, December 17, 2010

Kembang Kempis Hidungku~

Kembang kempis hidung kembangku..wakakaka....
nak tau sbb ape?? haa....sbb nk follow mollow la..ske ati aku je reka istilah sendiri..hehe =P
aku taktau la idea sape yg bagus sgt pegi buat group kat fb tu untuk budak2 yg ada blog...hehe..aku rase idea si kecik ni ha>> Pot Pet Si Budark Manja ! ^^ kot..haha....idea bernas! =)  ...dgn cara tu,boleh la aku cari blog orang lain utk aku follow...(selain tu dpt jugak aku promot blog aku ni..) =P
banyak giler...juling mata aku weyh... mcm mata kucing ni haa..

 ahahha...juling kan..hehe..jangan tengok lama2..nnt pening kepala.. haha

Lastly..macam2 yang aku tengok kat blog diorang...semua cantik2...aku punye ni je yang kene tambah2 sikit..hehe.. = P .tengok la mcm mana nnt ..
tu je la...tata~

No comments: