Saturday, December 18, 2010

BBzzzzz...C.O.N.T.E.S.T. ~!!





apa?? apa?? eleh....apa?? hahaha.....CONTEST ni...first contest aku sertai...aku ni jenis susah nak msuk ape2 cntest ni..huahaha...tp ni untuk PEREMPUAN saja...kau laki ape tau??..hehe...

aku tau la aku ni dalam group perempuan hodoh kan...tak sesuai pun nak masuk contest ni..haha..tapi aku kesah apa...saja suka2 sertai..hehe..kau tau apa??wahaha...



haa...nak kutuk aku la tu..haha..lagi sekali..kau tau apa?? wahaha

Saya suka blog elly@suely sebab blog dia best dan yang paling penting,dia buat CONTEST yang berjaya menarik minat saya. =)

itu saja....suka itu suki minat.. (???) Kau tau apa..hehehe

2 comments:

elly @ suely said...

thanks join my contest!
good luck!

Si KecHiK BerKaCa MaTa said...

welcome... ;)
thanks...