Friday, December 24, 2010

Alhamdulillah....

Assalamualaikum..
waahhh..tahniah la untuk kawan2 aku yang berjaya dapat result PMR yg gempak giler!!
ada yang 9A,8A,7A n 6A....korang terbaik!! =)   
tak kurang jugak kat yang lain2 tu....ok ape korang lulus.. =D
Ermm..aku citer pasal kawan aku je kan?? aku punye aku tak cerita pun..huhu..malu..kekeke
actually,aku tak secemerlang diorang...tapi,kira aku bersyukur la jugak.. =)
Alhamdulillah...aku berjaya mencapai target aku yang mula2 dulu..hehe...
*time result nak dekat keluar,memang aku langsung tak target..aku lupakan target aku tu...risau punya pasal..haha.
tapi alhamdulillah...Allah kabulkan...ada jugak la aku kutip Ayam..hehe...dapt 5 ekor lg..kekeke...kokkokokkkooo..hahaha

okey..result aku dah dapat....tau tak sekarang masa untuk apa?? cepat la teka...sapa betul aku bagi 1 ekor Ayam...haha... =P
ok la..aku jawab sendiri..sekarang masa untuk tunaikan janji la....>NAZAR<..
Erm...aku dah buat niat haritu...kalau aku berjaya dapat result cemerlang ok (5A ke atas..) aku kena hafal Surah Yaasin.. separuh pun jadilah..hhehe...jadi,aku kena tunaikan la....huhu...orang lain ramai dah hafal..aku ni je belum..hehe.. =P

ok la...itu saja....adios..haha...tata~
My Friends was

    

No comments: