Tuesday, December 21, 2010

Aku mahu topup FREE !!





Ahahaha....ape?? ape?? hehe.....nampak tak ape aku nampak?? tak nampak?? ish3....buta la tu..hehe..
Ok...ni ada lagi contest...perghh...sejak akhir2 ni aku suka betul join contest2 ni...sebelum ni,pandang pun aku taknak..hehe..ok..actually,contest ni adalah yang mula2 dibuat oleh penganjur contest ni..berbelit ayat aku..pening daa..haha.. 
Cara2 nak join contest ni macam ni yer>> bla bla bla bla bla...bla bla bla bla bla...ok?? faham??? hahaha....actually aku malas nak taip...jari luka..huhu...
korang kalau nak tau,just klik sini ok..>> penganjur AKU MAHU TOPUP FREE!!
tarikh tutup,syarat2,cara nak menang semua ada kat situ..just klik2 je erk..haha..giler malasnya aku malam ni.. =.='' ..hadiah dia kira menarik jugak la....  
HADIAH UTAMA>RM20
HADIAH KEDUA>RM10
HADIAH KETIGA>RM5
 
Apa macam?? Dah terangkat kening??  
hahah....tarikh tutup pada 17/1/2011  
banyak lagi masa kan....jadi,fikir la banyak kali sampai botak kepala untuk sertai benda ni..haha..
ok...sekarang...aku nak tag kat >>  encik Waqi  &  cik Syahiera 
dah2..tu je...adoii..hari ni tangan aku memang tak larat...ni je yang aku mampu..haha...daa~
~ASSALAMUALAIKUM~

No comments: